8 - 16 juni 2024
Autotron 's-Hertogenbosch

8 - 16 juni 2024 | Autotron 's-Hertogenbosch

Libéma Open kiest voor Duurzaam

Welkom op Libéma Open. Het internationale tennistoernooi van de stad ‘s-Hertogenbosch; onderdeel van de ATP en WTA Tour en één van de belangrijke voorbereidingstoernooien op Wimbledon.

Tijdens Libéma Open staan toptennis, entertainment, gezellige sfeer, culinair genieten en shopping centraal. En al meer dan 25 jaar is het Autotron ‘s-Hertogenbosch de vertrouwde thuisbasis voor de tennisfans en zakelijke relaties om te genieten van topsport in een sfeervolle omgeving.

Klimaatverandering, vermindering van de CO2-uitstoot, ‘groen denken en doen’ en duurzaamheid zijn nu, maar vooral ook de komende jaren, belangrijke onderwerpen in de wereld waarin wij leven. Libéma Open neemt hierin haar verantwoordelijkheid.

Vanaf editie 2019 is heel concreet en doelgericht gestart met het verduurzamen van het evenement. Dat betekende als eerste stap het behalen van het internationale Green Key –MVO- certificaat en de inventarisatie van ons energie- en afvalverbruik 2018. Het uiteindelijk doel is om een 100% klimaat neutraal toernooi te zijn dat zichzelf dan met recht ‘the greenest show on the tour’ mag noemen!

Samen Rijden: lekker duurzaam
Fan-to-fan ride-sharing is dé manier om CO2 te besparen als je met de auto naar gaat. Of je nu sporter of toeschouwer bent, chauffeur of passagier. Geen lege autostoelen meer, maar gewoon helemaal compleet op pad. De kosten? Die kun je samen aftikken.
Meld je aan via de widget hier links en regel direct je rit.

Daarnaast wil Libéma Open een positieve maatschappelijke bijdrage leveren door samen te werken met stichting Doe Een Wens en hebben we een partnership met de KNLTB ter stimulering van G-tennis en rolstoeltennis.

Dat is het verhaal dat wij gaan vertellen en dat is wat wij gaan doen. En waar kun je dat beter doen dan op het groene gras in Rosmalen. ‘Want groener wordt het niet’. Dat is de merkbelofte die wij afgeven.

7 days | 60.000 fans | sustainable awareness

Kijk voor meer informatie over onze duurzaamheidsbelofte op onze MVO verklaring. Onze MVO doelen leest u hier.

Organisatie Libéma Open