8 - 16 juni 2024
Autotron 's-Hertogenbosch

8 - 16 juni 2024 | Autotron 's-Hertogenbosch

Over Libema

Libéma: één van de grootste leisure concerns van Nederland

Libéma is met meer dan 20 locaties één van de grootste leisure concerns van Nederland. Het bedrijf bestaat uit drie divisies: Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen. Locaties die onder de vlag van Libéma vallen, zijn onder andere: Safaripark Beekse Bergen, Klimrijk Brabant, Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, Omnisport Apeldoorn en Vakantiepark Beekse Bergen. Dankzij deze diversiteit aan locaties biedt Libéma een schat aan mogelijkheden aan zowel gezinnen als de zakelijke markt.

Missie: ‘De mooiste tijd beleef je bij Libéma’

Ieder jaar ontvangt Libéma ruim vijf miljoen gasten op de attractieparken, vakantieparken en beurzen en evenementenlocaties. Onze missie is om onze gasten de mooiste tijd te laten beleven op één van de Libéma locaties. Onder ‘de mooiste tijd’ verstaat Libéma: kwaliteit, betrokkenheid, een eerlijke en open sfeer, lachende gezichten, professionaliteit en een tevreden gevoel. De invulling van onze locaties en werkwijze van het personeel zorgen ervoor dat gasten zich welkom voelen, dat ze een unieke belevenis ondergaan en meer krijgen dan zij verwachten.

Activiteiten van Libéma

Libéma houdt zich bezig met de ontwikkeling, bouw, financiering, exploitatie en beheer van recreatief onroerend goed. Hieronder valt bijvoorbeeld het bouwen van verblijven voor dieren, beheer van onze attractieparken en het financieel ondersteunen van evenementen. Daarnaast staat partnerschap bij Libéma hoog in het vaandel. Daarom staan wij ook open voor samenwerking, zowel op het gebied joint promotions en sponsoring, als wat betreft het meedenken en ondersteunen in het organiseren van evenementen.

Libema

Libema