7 - 15 juni 2025
Autotron 's-Hertogenbosch

7 - 15 juni 2025 | Autotron 's-Hertogenbosch

Food & Drinks

Libéma Open 2023 biedt meer dan alleen tennis, het is een complete culinaire belevenis. Naast de vele sportieve prestaties, biedt het toernooi ook een culinaire reis voor de bezoekers. Van gemoedelijk genieten in onze Centre Court Bistro tot Street food in onze Promenade, er is voor ieder wat wils. Beleef de smaken en proef de beste gerechten terwijl je geniet van de sportieve prestaties van de Internationale spelers.
Met de opening van Libema Open 2023 kun je weer terecht bij ons Centre Court Bistro & Promenade. Een All-day-concept – van fijne patisserie bij de lekkérste warme dranken, vers gezet door onze Barista’s, tot aan een goed glas wijn en een tafel vol goddelijke gerechten.

Bistro & Bar
In de ochtend rustig ontwaken met een overheerlijke Lungo met een Bossche Bol of verse aardbeien. En vanaf 12.00 uur genieten van ambachtelijke bistrogerechten, vers bereidt voor je neus. In onze open keuken staan onze chefs de gehele dag de meest smaakvolle gerechten, speciaal voor u, te bereiden. Pak er een goed glas wijn bij of een overheerlijk Speciaal Bier van de tap. Onze Bistro & Bar is gelegen centraal naast het Centre Court en voor iedereen toegankelijk. Er zijn voldoende plekken om met je tennismaatje aan te schuiven. Toch zeker zijn van een tafeltje? Dan kun je reserveren via ons mailadres: restaurantcentrecourt@libema.nl.

Promenade – voor elk wat wils
Natuurlijk mag de snelle hap niet ontbreken deze editie van Libema Open. Gerechten worden bereid in een van onze diverse foodtrucks op de Promenade. Kies voor een portie Verse frieten uit onze diverse snackcorners of bestel een Classic Burger bij de Deli Sandwich. Toch liever iets gezonder? Dat kan zeker met het aanbod van verse smoothies en salades uit ons Fruit, Juice & More foodtruck. Dát is genieten, elk moment van de dag!

‘Swinkels Square’
Een dag afsluiten doe je natuurlijk aan de bar op Swinkels Square! Hier wordt je verwend met overheerlijke cocktails vanuit onze cocktailbar en speciaal biertjes van de tap. Voor de vette hap kun je terecht bij onze Blauwe Airstreamer. Voor de zoetekauw staat onze Pofferij weer klaar om de poffertjes te wentelen! Sluit de dag in stijl af met de zonsondergang en de lekkerste beats op de achtergrond.