10 - 18 juni 2023
Autotron 's-Hertogenbosch

10 - 18 juni 2023 | Autotron 's-Hertogenbosch

Food & Drinks

Wil jij tussen de spannende wedstrijden door koffie drinken, lunchen of na de wedstrijd culinair genieten? Er zijn voldoende food & drink mogelijkheden op het terrein. Je haalt een heerlijke verse koffie aan de koffiebar, je kunt terecht in de foodstreet voor een snelle hap of genieten van een lunch of diner à-la-carte in restaurant de Beach Club.

Beach club

De Beach Club is gelegen naast het VIP-gedeelte op het terrein en voor iedereen toegankelijk. Hier kun je terecht voor een overheerlijke Bossche bol, lunch én diner. Je kunt gewoon binnenlopen. Er zijn voldoende plekken om met je tennismaatje aan te schuiven.
De Beach Club sluit twee uur ná de laatste wedstrijd. Genoeg tijd om een hapje te nuttigen voordat je weer in de auto stapt richting huis.

Benieuwd wat je kan eten in de Beach Club?

  • A-la-carte menukaart: van maandag tot en met zondag kun je lunchen én dineren van de kaart. Bekijk hier de menukaart en kom gerust even binnenwandelen!

Vragen over de Beach Club en de mogelijkheden? Neem dan contact op met beachclub@libema.nl

Hier vind je de plattegrond van het terrein. Je kunt zo zien waar de Beach Club en andere food & drink mogelijkheden zich bevinden.

De food & drink locaties op het terrein worden verzorgd door Libéma’s eigen catering, Libéma Event Catering.

Beach Club Libema Open
Beach Club Libema Open
Beach Club Libema Open