7 - 15 juni 2025
Autotron 's-Hertogenbosch

7 - 15 juni 2025 | Autotron 's-Hertogenbosch

Osaka, Griekspoor en Van Rijthoven op maandag en dinsdag in actie

08 June, 19:21

Libéma Open 2024 start met een knal op de eerste paar speeldagen, met een reeks grote kampioenen uit binnen- en buitenland in actie.

Op maandag maakt Tim van Rijthoven zijn langverwachte comeback. De thuisheld gaat zijn eerste wedstrijd op centre court spelen sinds het winnen van de titel in 2022. Andere bekende namen op het programma op maandag zijn voormalig US Openkampioene Bianca Andreescu en tweevoudig titelverdedigster Ekaterina Alexandrova.

Nederlandse inbreng bij de dames op maandag is er van Suzan Lamens, de nummer twee van het land achter Arantxa Rus, die op dinsdag haar campagne gaat aanvangen op het Brabantse gras.

Botic van de Zandschulp en titelhouder Tallon Griekspoor verschijnen ook op de baan op dinsdag, tegenover respectievelijk Mackenzie McDonald en Miomir Kecmanovic. Daarmee is nog lang niet alles gezegd. Wat te denken van viervoudig Grand Slamkampioene en voormalig nummer één van de wereld Naomi Osaka én huidige nummer vijf van de wereld en eerste reekshoofd Jessica Pegula?

Deze wereldtoppers uit het vrouwentennis maken dinsdag hun opwachting. Mis het niet!

Kaarten zijn hier verkrijgbaar of telefonisch via 0900 – 1353.