7 - 15 juni 2025
Autotron 's-Hertogenbosch

7 - 15 juni 2025 | Autotron 's-Hertogenbosch

Kids Day op Libéma Open

01 June, 10:09

Met idolen op de foto, leuke spelletjes doen en prijzen winnen.
Het kan allemaal op Kids Day!
Vrij tennissen met vriendjes en clubgenoten op de KNLTB Plaza.
Gave clinics en tennisgames met kans op leuke prijzen.
Een exclusieve kidspersconferentie voor vragen aan de topdeelnemers.
En natuurlijk kun je genieten van tennis op topniveau!

Vrij tennissen met vriendjes op de KNLTB Plaza

Vergeet zeker de rackets niet, want op de baantjes van KNLTB Plaza kunnen de kinderen lekker tennissen met vriendjes en clubgenoten. Hier spelen ze de punten na die ze net zelf op het Center Court hebben gezien en trainen hun slagen. Wie weet staat jouw kind dan ooit zelf ook wel op het mooie Center Court!

Speciale Kidspersconferentie
Ook de mascottes Ace en Love zijn dit jaar weer van de partij. Zij delen o.a. handtekeningen uit en gaan met iedereen op de foto. En er vindt een speciale persconferentie voor kinderen plaats. Tijdens deze persconferentie kunnen de kids vragen stellen aan twee toppers die deelnemen aan het toernooi.

Speurtocht
Kom op woensdag 12 juni langs voor een onvergetelijke Kids Day! We hebben een leuke speurtocht georganiseerd die de jonge avonturiers zal uitdagen en vermaken. Ga samen met vrienden en familie op zoek naar de juiste antwoorden en maak kennis met ons prachtige tenniscomplex. Bij het paviljoen van de KNLTB kan jij jouw antwoordblad ophalen en achteraf krijg je een mooie goodie. Speur jij mee?