8 - 16 juni 2024
Autotron 's-Hertogenbosch

8 - 16 juni 2024 | Autotron 's-Hertogenbosch

Ontdek de nieuwe Libéma Open Fanzone

09 April, 09:50

Tennisfans opgelet! Maak je klaar voor de Libéma Open Fanzone, dé manier om in de juiste stemming te komen voor toptennis.

Er is veel te doen in het digitale tennisparadijs. Daag bijvoorbeeld titelhouder Tallon Griekspoor uit in ‘Beat the Champion’, hoe lang hou jij het vol? Doe mee aan toffe winacties, quizzen en spellen waarin je jouw tennis- en kennisvaardigheden test.

Door deelname maak je kans op prachtige prijzen. Zoals tickets voor het toernooi, gesigneerde items van toptennissers en als klap op de vuurpijl: twee Jacks Sportsbetting Fan seats om Libéma Open vanuit de allerbeste plekken te beleven. Mis dit niet!

Klik hier om direct naar de Libéma Open Fanzone te gaan.