8 - 16 juni 2024
Autotron 's-Hertogenbosch

8 - 16 juni 2024 | Autotron 's-Hertogenbosch

Titelhouder Griekspoor aanwezig op Libéma Open

07 March, 14:13

Tallon Griekspoor zal in juni zijn titel op Libéma Open verdedigen. De winnaar van vorig jaar heeft zijn deelname bevestigd.

Griekspoor stootte vorig jaar met twee ATP-titels door naar de top30 van de wereldranglijst. Hij steeg ruim zeventig plaatsen en eindigde zijn sterke seizoen op de 23ste positie.
De 27-jarige Noord-Hollander was in 2023 op het hardcourt van Pune en het gras van ’s-Hertogenbosch de beste. Griekspoor bewees daarmee dat hij een allroundspeler is. Daarnaast reikte hij tot de finale van het ATP 500-toernooi van Washington en leidde hij het Nederlandse Davis Cupteam naar de kwartfinale van de Davis Cup Finals.

Griekspoor begon dit jaar het nieuwe seizoen met deelname aan de United Cup, want het ATP-toernooi in Pune vond dit jaar niet plaats. Bij Libéma Open zal hij daarom voor de eerste keer in zijn loopbaan als titelverdediger beginnen aan een ATP-toernooi.

De komende periode zullen meer spelers en speelsters worden aangekondigd.

Klik hier om kaarten te bestellen.