7 - 15 juni 2025
Autotron 's-Hertogenbosch

7 - 15 juni 2025 | Autotron 's-Hertogenbosch

Kaartverkoop is begonnen!

15 January, 17:07

Van 8 – 16 juni is het zover: Libéma Open 2024. Vanaf nu kun jij reguliere tickets bemachtigen met korting!

Vorig jaar bekroonde Tallon Griekspoor zijn droomweek met de titel en volgde daarmee Tim van Rijthoven op als kampioen. Ekaterina Alexandrova wist na een fantastische finale de titel voor een tweede keer op haar naam te schrijven.

Kijk jij ook al uit naar de komende editie?

Ook dit jaar belooft het weer een geweldig evenement te worden. Bestel nu hier jouw tickets met maar liefst 15% Early Bird korting!* Deze korting loopt slechts twee weken, dus wees er snel bij en bemachtig jouw plek rond het centre court.

* Let op: deze kaartverkoop bevat enkel reguliere tickets. De Early Bird korting is geldig op alle evenement dagen m.u.v. de kwalificaties.