8 - 16 juni 2024
Autotron 's-Hertogenbosch

8 - 16 juni 2024 | Autotron 's-Hertogenbosch

Alexandrova treft Kudermetova in finale

17 June, 14:07

Ekaterina Alexandrova en Veronika Kudermetova gaan uitmaken wie dit jaar als kampioene wordt gekroond.

Alexandrova heeft sinds vorig jaar al een Libéma Open schaal thuis in de kast. De titelhoudster bleef in de halve finale tegen Aliaksandra Sasnovich opnieuw zonder setverlies. Ze bereikte met 6-1 7-6(1) haar tweede eindstrijd op rij en tilde haar succesvolle winstreeks naar maar liefst 18 sets.

Kudermetova sloeg zich in de tweede halve finale op het centre court langs Viktoria Hruncakova.

De nummer één van de plaatsingslijst is de hele week op dreef en verloor tot nu toe ook nog geen set. Tegen Hruncakova kwam ze niet in de problemen. Met 6-3 6-2 zette ze haar Slowaakse tegenstandster aan de kant.

De eindstrijd tussen Alexandrova en Kudermetova is zondag om 12.00 uur en wordt live uitgezonden op Ziggo Sport.