8 - 16 juni 2024
Autotron 's-Hertogenbosch

8 - 16 juni 2024 | Autotron 's-Hertogenbosch

Coric voegt zich bij sterk deelnemersveld Libéma Open

15/05/23, 11:59

Libéma Open mag zich verheugen op de komst van Borna Coric.

Drie ATP-titels wist de 26-jarige Coric tot nu toe te winnen. Alle drie deed hij dat op een andere baansoort, waaronder gras. In 2018 was hij de beste in Halle door Roger Federer in de finale te verslaan. Zijn eerste toernooizege boekte hij op het gravel van Marrakech en vorig jaar schreef hij het Masters 1000-toernooi van Cincinnati (hardcourt) op zijn naam door onder anderen te winnen van Rafael Nadal.

Andere mooie prestaties op zijn erelijst zijn onder meer de winst van de Davis Cup voor zijn land Kroatië en twee ATP Awards. In 2015 werd hij uitgeroepen tot Newcomer of the Year en vorig jaar was hij de Comeback Player of the Year, nadat hij na 12 maanden succesvol terugkeerde van een operatie aan zijn schouder.

Coric voegt zich bij top10-spelers Daniil Medvedev en Felix Auger-Aliassime, Grand Slamkampioen Marin Cilic en de Nederlanders Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor en titelverdediger Tim van Rijthoven.

Kaarten zijn hier verkrijgbaar of telefonisch via 0900 – 1353.