8 - 16 juni 2024
Autotron 's-Hertogenbosch

8 - 16 juni 2024 | Autotron 's-Hertogenbosch

(2023) Griekspoor volgt Van de Zandschulp en Van Rijthoven naar Libéma Open

20/04/23, 08:55 | Meer van:

Tallon Griekspoor doet in juni voor de derde keer mee aan Libéma Open.

De 26-jarige Griekspoor is de nummer twee van Nederland, maar zit Botic van de Zandschulp op de hielen. De nummer 34 van de wereld volgt zijn vijf plaatsen hoger gerangschikte landgenoot naar ’s-Hertogenbosch.

Van de Zandschulp maakte vorige week bekend ook aanwezig te zullen zijn op Autotron ‘s-Hertogenbosch waar Tim van Rijthoven zijn titel verdedigt.

Griekspoor: ‘Ik kijk er naar uit om in Nederland en bij Libéma Open in actie te komen. Wat betreft het spelen op gras heb ik het gevoel vorig jaar flinke stappen te hebben gemaakt. Mijn spel kan goed werken op de snellere ondergrond.’

Dit seizoen wist Griekspoor zijn eerste ATP-titel in de wacht te slepen. In Pune was hij de beste door in de finale Benjamin Bonzi te verslaan. De Fransman won in de halve finale van Van de Zandschulp.
Naast het Nederlandse trio komt ook Daniil Medvedev naar ’s-Hertogenbosch. De finalist van vorig jaar is bezig aan een sterk seizoen en wist al vier toernooien op zijn naam te schrijven.

De komende periode zullen meer spelers en speelsters worden aangekondigd. In het vrouwentoernooi heeft Grand Slamkampioene Bianca Andreescu haar komst bevestigd.

Kaarten zijn online hier verkrijgbaar of telefonisch via 0900 – 1353.