8 - 16 juni 2024
Autotron 's-Hertogenbosch

8 - 16 juni 2024 | Autotron 's-Hertogenbosch

(2023) Medvedev gaat dit jaar voor bijzondere dubbelslag

23/02/23, 14:01 | Meer van:

Daniil Medvedev heeft zijn komst naar Libéma Open 2023 bevestigd. De finalist van vorig jaar gaat van 10 tot en met 18 juni op Autotron ’s-Hertogenbosch proberen een bijzondere dubbelslag te slaan. ‘Ik kijk er naar uit om weer in ’s-Hertogenbosch te zijn. Het is een mooie start van het grasseizoen en het is een fijn toernooi om te spelen.’

In de geschiedenis van het tennis is het slechts één speler gelukt om in hetzelfde jaar zowel ABN AMRO Open als Libéma Open op zijn naam te schrijven. In 1997 was het Richard Krajicek die deze unieke prestatie wist te behalen.

De 27-jarige Medvedev won dit jaar in Rotterdam de titel en dat bracht hem terug in de mondiale top10.

De voormalig nummer één van de wereld en Grand Slamkampioen staat voor zijn vijfde deelname aan Libéma Open. Bij de laatste editie stond hij in de finale tegenover Tim van Rijthoven. De verrassende winnaar uit Brabant is dit jaar ook van de partij, waardoor een herhaling van die eindstrijd dit jaar mogelijk is.

Medvedev: ‘Ik hou ervan om in Nederland te spelen. De toeschouwers weten veel over tennis en zijn altijd sportief. Hopelijk kan ik weer de finale halen.’

De komende periode zullen meer spelers en speelsters worden aangekondigd.

Kaarten zijn hier online verkrijgbaar of telefonisch via 0900 – 1353.