8 - 16 juni 2024
Autotron 's-Hertogenbosch

8 - 16 juni 2024 | Autotron 's-Hertogenbosch

BrabantSport trotse partner Libema Open

08/06/22, 10:21

Libéma Open en BrabantSport gaan hand in hand. Het grastoernooi in Rosmalen is na twee jaar afwezigheid terug. Aan het populaire grastoernooi nemen wereldsterren zoals Felix Auger-Aliassime, Taylor Fritz, Aryna Sabalenka en nog veel meer toppers van de ATP- en WTA Tour deel. Iedereen kijkt met veel plezier uit naar de finales van aanstaande zondag op Brabantse bodem. Wie worden de winnaars op het heilige gras van Rosmalen? BrabantSport is erbij!

Belang van topsport voor de regio
Al een aantal jaar op rij ondersteunt BrabantSport Libéma Open. Mooie sportevenementen, zoals dit tennisspektakel, zijn hét visitekaartje voor onze sportminded provincie. Daar kunnen Brabantse sporters op het hoogste niveau schitteren voor eigen publiek. Maar het gaat om meer dan alleen het mooie plaatje op sportief gebied. BrabantSport zorgt ervoor dat evenementen het maximale opleveren, zowel op sociaal-maatschappelijk als economisch vlak.  Andere evenementen, die BrabantSport dit jaar mede mogelijk maakt, zijn onder andere de FIH Pro League, het EK Petanque én La Vuelta Holanda.

Over BrabantSport
Brabant sterker maken door sport. Vandaag, morgen en overmorgen. Brabant is een provincie waar hard gewerkt en geïnnoveerd wordt, een provincie die wil investeren in een top woon- en leefklimaat. Sport is daarvoor onmisbaar. Want een provincie mét sport is sterker dan een provincie zonder sport. BrabantSport maakt zich daarom hard voor het allerbeste sportklimaat van Nederland, in de breedste zin van het woord door te investeren in evenementen, talentontwikkeling, innovatie en uniek sporten. Dat gebeurt op initiatief van de provincie Noord-Brabant met steun van overheden, kennisinstellingen en sportbonden, talenten en topsporters uit Team BrabantSport én van het Brabantse bedrijfsleven. Samen erkennen we het belang van sport én samen investeren we in sport. Want sport maakt veel los, zowel op economisch, als sociaal-maatschappelijk en sportief vlak.

Meer weten over BrabantSport? Check www.brabantsport.nl
#brabantsterkerdoorsport