10 - 18 juni 2023
Autotron 's-Hertogenbosch

10 - 18 juni 2023 | Autotron 's-Hertogenbosch

Libéma Open Stories #9: Daniil Medvedev

14/06/20, 17:03 | Meer van:

Door de coronapandemie is de Libéma Open 2020 opgeschoven naar 5-13 juni 2021. In de week dat het evenement op de prachtige grasbanen van het Autotron ’s-Hertogenbosch dit jaar zou hebben moeten plaatsvinden blikken we elke dag samen met een speler terug op zijn of haar mooiste, grappigste, meest ontroerende en succesvolste momenten tijdens het toernooi.

De laatste in deze reeks is Daniil Medvedev.

De 24-jarige Medvedev kan zijn debuut op het Brabantse gras nog goed herinneren. In 2016 won hij namelijk in de ochtend op Court 3 zijn allereerste wedstrijd op de ATP Tour. Ook zijn partij een jaar later tegen thuisspeler Robin Haase staat hem nog goed voor de geest.

Waarom de huidige nummer vijf van de wereld zo graag naar het gemoedelijke ‘s-Hertogenbosch komt? Bekijk het interview waarin hij ook nog een nieuwtje heeft voor de Nederlandse tennisfans!