04 - 12 juni 2022
Autotron 's-Hertogenbosch

04 - 12 juni 2022 | Autotron 's-Hertogenbosch

Libéma Open Stories #5: Robin Haase

11/06/20, 17:10 | Meer van:

Door de coronapandemie is Libéma Open 2020 opgeschoven naar 5-13 juni 2021. In de week dat het evenement op de prachtige grasbanen van het Autotron ’s-Hertogenbosch dit jaar zou hebben moeten plaatsvinden blikken we elke dag samen met een speler terug op zijn of haar mooiste, grappigste, ontroerendste en succesvolste momenten tijdens het toernooi.

Dit keer met: Robin Haase.

Robin Haase maakte in 2006 zijn debuut in een ATP-toernooi en dat was niet geheel toevallig in ’s-Hertogenbosch. De youngster stond te trappelen om aan het publiek te laten zien wat hij kon en mocht het in de eerste ronde opnemen tegen Juan Carlos Ferrero.  Zijn eerste opslag leek perfect te zijn, maar kreeg van de lijnrechter een voetfout aangemerkt. Het is een herinnering die Haase altijd bij zal blijven.

Ook vertelt de voormalig halvefinalist, die vorig jaar zelfs een eigen fantribune langs het centre court had, in onderstaand video-interview onder andere een anekdote over het kattenkwaad dat hij eens uithaalde met de auto van Jacco Eltingh.