10 - 18 juni 2023
Autotron 's-Hertogenbosch

10 - 18 juni 2023 | Autotron 's-Hertogenbosch

Libéma Open Stories #4: Peter Wessels

10/06/20, 17:01

Door de coronapandemie is de Libéma Open 2020 opgeschoven naar 5-13 juni 2021. In de week dat het evenement op de prachtige grasbanen van het Autotron ’s-Hertogenbosch dit jaar zou hebben moeten plaatsvinden blikken we elke dag samen met een speler terug op zijn of haar mooiste, grappigste, ontroerendste en succesvolste momenten tijdens het toernooi.

Dit keer met voormalig finalist Peter Wessels.

Als tiener maakte Wessels in 1996 zijn debuut op de ATP Tour in ‘s-Hertogenbosch. Elf edities later reikte hij vanuit de kwalificaties tot de finale. En dat terwijl hij in eerste instantie helemaal niet mee zou doen, maar werd overgehaald door zijn teammaatjes. Een paar dagen voorafgaand aan de start van het toernooi in 2007 speelde hij namelijk nog competitie op gravel. In allerijl moest hij aan de juiste schoenen komen.

Hoe dat precies zat en hoe de finale verging hoor je van Wessels zelf in het video interview.