04 - 12 juni 2022
Autotron 's-Hertogenbosch

04 - 12 juni 2022 | Autotron 's-Hertogenbosch

Bracket 2020

07/06/20, 09:47

Dit jaar pakken we het iets anders aan! Helaas kan Libéma Open 2020 niet fysiek plaatsvinden door de COVID-19 maatregelen, maar dat weerhoudt ons niet om terug te blikken op onze historie. En hier kan jij een rol in spelen!

Van de afgelopen 16 WTA en ATP kampioenen kiezen fans de ‘kampioen der kampioenen’. Jij kan bepalen wie dit wordt! Vanaf maandag 8 juni worden via een bracket systeem diverse stemrondes gehouden, jij kiest per wedstrijd jouw winnaar. De speler en speelster met de meeste stemmen gaat door naar de volgende ronde. Uiteindelijk spelen we op zondag 14 juni de finale tussen twee kampioenen en wordt de ‘kampioen der kampioenen’ gekozen.

Meer informatie over de deelnemende oud-kampioenen en de loting is hier te vinden.