8 - 16 juni 2024
Autotron 's-Hertogenbosch

8 - 16 juni 2024 | Autotron 's-Hertogenbosch

Ricoh Open: meer dan tennis alleen

30/05/16, 15:39

Ricoh Open is meer dan toptennis alleen. Het evenement combineert topsport met sfeer, beleving, kwaliteit en gezelligheid.

In de Open WorkSpace vinden allerlei interessante activiteiten plaats. Bezoek de kennissessies van Ricoh en doe nieuwe inzichten op. Toonaangevende sprekers verrassen je met hun visie en tips voor meer werkplezier, efficiency en een toekomstgerichte werkomgeving. Of bezoek de exposities.

Om de helden op tennisbaan te belonen met luid applaus kan de Ricoh Open-klapper gratis worden afgehaald in de Open Workspace. Ook kun je jezelf in 3D laten fotograferen, deze foto direct gratis in je mailbox ontvangen en tegen betaling je eigen 3D mini-me laten printen. Of boost je energie met de vitaliteitstips van oud-Olympiër Marko Koers.

Maar er is meer! Veel meer!

Het levendige Promodorp, gelegen op het centrale plein voor het Centre Court, biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om heerlijk te shoppen. Dit jaar is het Promodorp onder te verdelen in winkeltjes in drie thema’s: lifestyle, outdoor en sport. Daarnaast verzorgt Pure 2 Improve uitdagende clinics op het KNLTB Plaza en is Padel.nl, aanbieder van Padel-banen en -rackets, aanwezig in het veelzijdige Promodorp.