06 - 14 juni 2020
Autotron 's-Hertogenbosch

06 - 14 juni 2020 | Autotron 's-Hertogenbosch

Mertens voegt zich bij Bertens op deelnemerslijst Libéma Open

31 January, 13:00 | Meer van: ,

Elise Mertens heeft haar deelname aan Libéma Open 2019 bevestigd. De Belgische is de tweede speelster die zeker is van deelname bij het grastoernooi in Rosmalen. Kiki Bertens gaf eerder al haar ja-woord aan de organisatie en komt ook van 10-16 juni in actie bij het enige WTA-toernooi van Nederland.

De 23-jarige Mertens haalde al eens de halve finale op een Grand Slamtoernooi. In Australië reikte ze vorig jaar tot de laatste vier, wat een opmaat bleek voor een sterk seizoen. De nummer 21 van de wereld won net als Bertens drie titels in 2018. Mertens, die bij de laatste editie van Libéma Open samen met Demi Schuurs het dubbelspel won, zal zich dit jaar meer concentreren op haar enkelspelcarrière.

Bij de mannen geven Robin Haase en Stefanos Tsitsipas acte de présence. De Nederlandse nummer één en de talentvolle Griek die op de Australian strijden om de titel van het ATP 250-toernooi.

Richard Gasquet en Aleksandra Krunic zijn de titelverdedigers in Rosmalen.

Kaarten voor Libéma Open zijn hier online te verkrijgen of telefonisch via 0900 – 1353.