10 - 16 juni 2019
Autotron Rosmalen

10 - 16 juni 2019 | Autotron Rosmalen

Kids Day op Libema Open

Met je idolen op de foto, leuke spelletjes doen en prijzen winnen. Het kan allemaal op Kids Day! Want ook dit jaar staat de woensdag van Libéma Open weer in het teken van de kids! Vergeet zeker je racket niet, want op de baantjes van KNLTB Plaza kun je vanaf 10.00 uur lekker tennissen met je vriendjes en clubgenoten. Speel de punten na die je net zelf op het Center Court hebt gezien en train je slagen. Wie weet sta jij dan ooit zelf ook wel op het mooie Center Court!

Vanaf 13.00 uur is er een georganiseerd programma dat uit allerlei verschillende en leuke tennisgames bestaat. Zo kun je er beachtennis spelen, deelnemen aan de KNLTB volleychallenge en zijn er veel mik- en prijzenspelen. Ook kunnen kids een t-shirt en zelfs een grasclinic van een deelnemer aan het toernooi winnen. Doe dus zeker mee aan de leuke clinics! Je kan je op de dag zelf aanmelden voor de clinics, waarbij er wel een maximum aantal deelnemers per clinic is. Wil je verzekerd zijn dat je mee kan doen? Schrijf je dan nu in via deze link:

https://www.knltb.nl/overig/formulieren/overig/aanvragen-libema-open-clinic/

Tevens zijn dit jaar Tenniskids ambassadeur Bart Boonstra (presentator van Nickelodeon) en de mascottes Ace en Love van de partij, zij delen o.a. handtekeningen uit en gaan met iedereen op de foto. En tot slot, vindt een speciale persconferentie voor kinderen plaats. Tijdens deze persconferentie kun je je vragen stellen aan twee toppers die deelnemen aan het toernooi. Alle activiteiten worden begeleid door een professioneel en enthousiast team van de KNLTB.

10.00 – 13.00 uur: Vrij tennissen op de baantjes van KNLTB Plaza
13.00 – 17.00 uur: Clinics, circuit met stempelkaart (o.a. snelheidsmeter), beachtennis, etc.
17.00 uur: Kidspersconferentie
17.45 uur: Grasclinic voor prijswinnaars tijdens Kids Day

Peuters gratis toegang op de Libéma Open

Peuters hebben, onder begeleiding, elke dag gratis toegang tot het evenement. De begeleiders ontvangen aan de kassa een gratis kaartje voor de peuter, deze kaart geeft geen recht op eigen zitplaats. Verstrekking van deze kaart kan alleen op het evenement en niet in de voorverkoop.

Speciale kaarten voor Kids Day zijn via onderstaande link te koop tot en met 16 jaar.

 

Tickets