06 - 14 juni 2020
Autotron 's-Hertogenbosch

06 - 14 juni 2020 | Autotron 's-Hertogenbosch

Trekpleisters Coric en De Minaur bereiken laatste acht

12 June, 19:58 | Meer van: ,

De jonge toernooifavorieten Borna Coric (22) en Alex de Minaur (20) maken hun favorietenrol voorlopig keurig waar in Rosmalen. De nummers twee en drie van de plaatsingslijst bereikten op woensdagavond de kwartfinales.

Coric stond voor een lastige klus in zijn tweede rondepartij, met de één jaar jongere Taylor Fritz als opponent. De match of the day stelde ook niet teleur en Coric moest zelfs terugkomen van een set achterstand tegen zijn generatiegenoot: 4-6 6-3 6-3.

De Minaur moest zien af te rekenen met de listige veteraan Andreas Seppi en deed dat met verve: 7-5 6-3.

Frances Tiafoe, een andere veelgeprezen talent van de opkomende generatie, kon zijn partij tegen Jordan Thompson niet winnend afsluiten. Voor de Amerikaan viel vrij kansloos het doek, met een 6-3 6-2 nederlaag.

Thompson neemt het in de kwartfinale op tegen zijn Australische landgenoot De Minaur. Coric krijgt te maken met de Chileen Cristian Garin of Robin Haase.