05 - 13 juni 2021
Autotron 's-Hertogenbosch

05 - 13 juni 2021 | Autotron 's-Hertogenbosch

Duo Haase/Rojer voegt zich bij sterk dubbelveld

29/05/19, 22:11 | Meer van:

Naast het enkelspel zal Robin Haase ook meedoen aan het dubbelspel van Libéma Open. Aan de zijde van Jean-Julien Rojer zal de Hagenaar tussen 10 en 16 juni aantreden op de grasbanen van het Autotron.

Haase en Rojer zijn al jaren het vaste koppel van het Nederlands Davis Cupteam. Als dubbelteam pakten zij in februari het belangrijke dubbelspel in de Davis Cupwedstrijd tegen Tsjechië, waardoor Oranje zich plaatste voor de eerste finaleweek van het landentoernooi eind november in Madrid.

Het Nederlandse duo voegt zich in Rosmalen bij een sterk deelnemersveld. Raven Klaasen en Michael Venus zijn het hoogstgeplaatste team met kort daarachter het nieuwe koppel Murray/Skupski.

Nederlandse inbreng is er verder van Wesley Koolhof die samen met Marcus Daniell aantreedt, terwijl Matwé Middelkoop een team vormt met Sander Arends.

Lleyton Hewitt zal voor de laatste keer zijn kunsten vertonen op het Brabantse gras. De Australiër zal samen met zijn landgenoot Jordan Thompson nog één keer in actie komen in Nederland, voordat hij definitief zijn rackets in de wilgen hangt.

Het hele deelnemersveld voor het dubbelspel is hier te bekijken.