Autotron 's-Hertogenbosch

8 - 16 juni 2024 | Autotron 's-Hertogenbosch

Haase aan de kant gezet door Medvedev

07/02/19, 16:55 | Meer van:

In de tweede ronde van het ATP 250-toernooi van Sofia was Robin Haase niet opgewassen tegen Daniil Medvedev. De 22-jarige Rus kwam terug van een set achterstand en zegevierde in drie sets: 5-7 6-2 6-2.

De wedstrijd had ook in twee sets kunnen worden beslist, want bij 5-4 in de eerste set serveerde Medvedev voor de winst in de openingsset. Haase knokte zich knap terug en pakte drie games op rij om het eerste bedrijf met 7-5 naar zich toe te trekken.

Medvedev reageerde na het verlies van de openingsset zijn frustratie af op zijn racket en dat leek op te luchten.In het vervolg van de partij was de nummer 16 van de wereld heer en meester. Een vroege break aan het begin van zowel de tweede als derde set leidde de nederlaag voor de Hagenaar in.

Martin Klizan is de volgende tegenstander voor Medvedev in Bulgarije. Haase kan zich voorbereiden op het ABN AMRO World Tennis Tournament dat maandag 11 februari in Ahoy begint.