06 - 14 juni 2020
Autotron 's-Hertogenbosch

06 - 14 juni 2020 | Autotron 's-Hertogenbosch

Rus, Mladenovic en top10-mannen in actie op vrijdag

15/06/17, 19:47 | Meer van:

Wilt u Arantxa Rus een dienst bewijzen door haar aan te moedigen op weg naar een potentiële halve finale, zorgt u er dan voor dat u om 11.00 uur op de tribune zit van het centre court. De nummer 183 van de wereld staat na zeges op de als zesde geplaatste Timea Babos en Andrea Hlavackova tegenover een jongedame met een pittige naam: Natalia Vikhlyantsev.

In de tweede vrouwenwedstrijd staat Kristina Mladenovic centraal. De nummer 13 van de wereld doet het heel 2017 al goed en treft Lesia Tsurenko. De Oekraiense, als zevende geplaatst, gaat proberen om de finaliste van vorig jaar in Rosmalen een halt toe te roepen.

De tweede helft van het dagprogramma brengt twee top10-spelers bij de mannen in het stadion. Eerst neemt de veelgeroemde jonge ster Alexander Zverev het op tegen Julien Benneteau, die drievoudig toernooiwinnaar Nicolas Mahut de voet dwars zette in de tweede ronde.

In de slotpartij komen er twee Grand Slamkampioenen het centre court op. US Openwinnaar van 2014 Marin Cilic en Vasek Pospisil, datzelfde jaar kampioen in het dubbelspel op Wimbledon.