05 - 13 juni 2021
Autotron 's-Hertogenbosch

05 - 13 juni 2021 | Autotron 's-Hertogenbosch

Nederlandse dubbel duo’s ontvangen wildcard

07/06/17, 16:52 | Meer van: ,

Voor het dubbelspel hebben de Nederlandse duo’s Arantxa Rus/Richel Hogenkamp en Tallon Griekspoor/David Pel een wildcard voor het hoofdtoernooi van het Ricoh Open ontvangen. De Belgisch Nederlandse combinatie Elise Mertens/Eva Waccano was eerder al voorzien van een wildcard.

Hogenkamp en Griekspoor hadden in een eerder stadium ook al een wildcard voor het hoofdtoernooi in het enkelspel gekregen. De andere wildcards voor het hoofdschema zijn voor toptienspelers Agnieszka Radwanska en Alexander Zverev. De jonge Amerikaan Stefan Kozlov (ATP-144) ontving eveneens een uitnodiging voor het ATP 250-toernooi.

Wildcards voor het kwalificatietoernooi van het WTA-toernooi zijn toebedeeld aan Arantxa Rus (WTA-207), Erika Vogelsang (WTA-767), Kelly Versteeg (WTA-773) en Merel Hoedt (Nederlands Kampioen t/m 18 jaar). Bij de mannen mogen Stefanos Tsitsipas (ATP-205) uit Griekenland en de Australiër Max Purcell (ATP-295) zich met een vrijbrief melden voor de kwalificaties.

De kwalificaties zijn 10 en 11 juni op de grasbanen van het Autotron. Het hoofdtoernooi start maandag 12 juni. De dubbelspelfinales staan gepland voor zaterdag 17 juni. Een dag later wordt er gestreden om de hoofdprijs in het enkelspel van zowel het WTA- als het ATP-toernooi.