05 - 13 juni 2021
Autotron 's-Hertogenbosch

05 - 13 juni 2021 | Autotron 's-Hertogenbosch

Talent Griekspoor ontvangt wildcard

19/05/17, 16:00 | Meer van:

Tallon Griekspoor heeft een wildcard ontvangen voor het hoofdtoernooi van het Ricoh Open.

De 20-jarige Griekspoor maakte in februari zijn debuut bij het ABN AMRO World Tennis Tournament. In de eerste ronde was de Luxemburger (en Ricoh Openfinalist in 2016) Gilles Muller in twee sets te sterk voor de inwoner van Nieuw-Vennep.

Griekspoor maakt flinke progressie op de wereldranglijst. Stond de pupil van oud-prof Kristof Vliegen vorig jaar juni op plek 515, nu is de nummer twee van Nederland terug te vinden op plaats 296.

Robin Haase (ATP-43) is op basis van zijn ranking direct toegelaten tot het hoofdtoernooi. De Nederlandse nummer een wordt vergezeld door grote namen als Marin Cilic (ATP-8), David Goffin (ATP-10), Richard Gasquet (ATP-26), Juan Martin del Potro (ATP-34) en titelverdediger Nicolas Mahut (ATP-48).