11 - 17 juni 2018
Autotron Rosmalen

11 - 17 juni 2018 | Autotron Rosmalen

Deelnemersveld ATP-toernooi grotendeels bekend

04/05/17, 11:11

Het deelnemersveld bij de mannen is grotendeels bekend.

Grote namen als Marin Cilic (ATP-8), David Goffin (ATP-10), Richard Gasquet (ATP-23) en Juan Martin del Potro (ATP-33) zijn in juni terug te vinden in het hoofdschema van het ATP 250-toernooi. Evenals titelverdediger Nicolas Mahut (ATP-43), Nederlandse nummer één Robin Haase (ATP-44) en de altijd spectaculair spelende Dustin Brown (ATP-75).

Toernooidirecteur Marcel Hunze is tevreden met het deelnemersveld op dit moment: ‘Met twee spelers in de huidige top10, twee voormalig Grand Slamkampioenen en drie voormalige top10-spelers is het deelnemersveld bij de mannen sterk te noemen. Daar ben ik erg blij mee en ik verwacht een mooie strijd.’

Voor het ATP 250-toernooi zijn nog drie wildcards beschikbaar. Wie deze krijgen toebedeeld wordt in een later stadium bekendgemaakt. Klik hier voor de lijst met spelers die nu bekend zijn.

De eerste wedstrijd in het hoofdschema start op maandag 12 juni om 11.00 uur. De finale van het enkelspel is zondag 18 juni.