11 - 17 juni 2018
Autotron Rosmalen

11 - 17 juni 2018 | Autotron Rosmalen

Cilic verder in Monte-Carlo

19/04/17, 16:08 | Meer van:

Marin Cilic is doorgedrongen tot de laatste 16 bij het Masters 1000-toernooi van Monte-Carlo. De lange Kroaat was met 6-3 6-0 veel te sterk voor Jeremy Chardy.

Cilic is als vijfde geplaatst in het Vorstendom aan de Middellandse Zee en kende in de openingsronde een bye. De Fransman Chardy ontving een wildcard van de toernooileiding en boekte in de eerste ronde een zwaar bevochten overwinning op Borna Coric, een andere wildcardspelers.

Cilic, de nummer acht van de wereld en in juni ook aanwezig in Rosmalen, neemt het voor een plek in de kwartfinale op tegen Tomas Berdych. De Tsjech is als negende geplaatst en boekte een moeizame overwinning in drie sets op veteraan Tommy Haas.