11 - 17 juni 2018
Autotron Rosmalen

11 - 17 juni 2018 | Autotron Rosmalen

Vandeweghe en Mahut komen titel verdedigen

11/04/17, 13:30 | Meer van: ,

CoCo Vandeweghe en Nicolas Mahut komen dit jaar hun titel verdedigen bij het Ricoh Open.

Twee keer won CoCo Vandeweghe de hoofdprijs bij het Ricoh Open. Zowel in 2014 als vorig jaar was de 25-jarige Amerikaanse de sterkste op de grasbanen van het Autotron. Het zijn de enige twee enkelspeltitels die de halve finaliste van de afgelopen Australian Open achter haar naam heeft staan.  Vandeweghe behaalde dit jaar haar hoogste ranking met plek 20 op de WTA-ranglijst.

Nicolas Mahut kende net als Vandeweghe ook zijn grootste enkelspeltriomfen in Rosmalen. De Franse stilist en voormalige nummer één van de wereld in het dubbelspel won maar liefst drie keer de enkelspeltitel (2013, 2015 en 2016) bij het Ricoh Open. Vorig jaar versloeg Mahut de door de regen naar maandag uitgestelde finale van Gilles Muller.

Naast de titelverdedigers bij de mannen en vrouwen heeft de toernooi-organisatie nog enkele grote namen weten te contracteren. Grand Slamkampioenen Juan Martin del Potro en Marin Cilic zijn aan de deelnemerslijst toegevoegd. David Goffin, Robin Haase en Kiki Bertens zijn eveneens dit jaar van de partij.