8 - 16 juni 2024
Autotron 's-Hertogenbosch

8 - 16 juni 2024 | Autotron 's-Hertogenbosch

Gassan Diamonds Official Timekeeper Ricoh Open

03/06/16, 12:50

Gassan Diamonds is met ingang van dit jaar de Official Timekeeper van het internationale grastennistoernooi Ricoh Open.

Gassan Diamonds, gevestigd in een oude stoom diamantslijperij het hart van Amsterdam, ontvangt jaarlijks meer dan 400.000 bezoekers die in 26 verschillende talen te woord gestaan worden tijdens een rondleiding over het bewerkingsproces van diamant.

Gassan houdt zich bezig met het slijpen van diamant, de groothandel en de detailhandel van losse en gezette diamanten, diamanten- en gouden juwelen en horloges. Wat veel mensen niet weten is dat Gassan ook gepersonaliseerde cadeaus en hoogwaardige relatiegeschenken ontwikkelt en produceert.

U kent Gassan ongetwijfeld van de winkels op prominente plaatsen in onze hoofdstad, maar ook van de luchthavens Schiphol en Changi Airport te Singapore. Tijdens het Ricoh Open is Gassan in zowel het promo-dorp als het VIP Village te vinden met een breed assortiment horloges en juwelen van o.a. Rolex, Tag Heuer, Rado, IWC, Jaeger LeCoultre, AlCoro, Choices by DL en Gassan 121 maar ook  met de fashionmerken: TNG, Swarovski, Miccys, Bronzeallure, CalvinKlein, Michael Kors, Skagen en Fossil.