10 - 16 juni 2019
Autotron Rosmalen

10 - 16 juni 2019 | Autotron Rosmalen

Over Ricoh

Ricoh laat mensen beter en makkelijker werken en leven. In een wereld waarin de hoeveelheid data explosief groeit en werk en vrije tijd steeds meer met elkaar verweven raakt, helpen we organisaties en mensen informatie en documenten effectiever te organiseren en te creëren. Veilig, sneller, slimmer en duurzaam. Zodat zij dankzij focus beter presteren en het verschil maken. Nu en in de toekomst.

Dat doen we met slimme oplossingen die ervoor zorgen dat je altijd en overal de juiste informatie bij de hand hebt en beter kunt samenwerken. Met IT- en communicatieoplossingen, software, scanners en printers. Zo houd je tijd over voor wat ertoe doet, in werk en leven. Ontdek wat dit voor jou betekent op www.zo.ricoh.nl.

Bij Ricoh geloven we in het delen van inzichten en het verbinden van mensen. Tijdens het Ricoh Open brengen we tennis en kennis dan ook samen in de Open WorkSpace.

Op zoek naar tips, trends en inspiratie over hoe je de veranderende wereld vóór je kunt laten werken? Kijk op WerkTrends.nl

ricoh-office