11 - 17 juni 2018
Autotron Rosmalen

11 - 17 juni 2018 | Autotron Rosmalen

Over Open Workspace

Inspiratie over de toekomst van werk en leven

Tijdens het grastennistoernooi Ricoh Open in Rosmalen verbindt titelsponsor Ricoh topsport en het bedrijfsleven in een unieke beleving. Op steenworp afstand van de tenniscourts organiseert Ricoh samen met partners de Open WorkSpace. Een unieke werkomgeving en experience in het voormalige Autotron. Die met vernieuwende werkplekken, netwerkfaciliteiten, een expo met de laatste technologieën op het vlak van werk, sprekers en kennissessies inspireert over werk en leven. Nu en in de toekomst. Hoe u door anders en slimmer te werken weer controle krijgt over wat er écht toe doet.

Anders werken, beter leven: hoe doet u dat?

Technologische mogelijkheden en de hoeveelheid data groeien explosief en de wens van organisaties en medewerkers om hier slim en winstgevend op in te spelen wordt steeds groter. Het omzetten van die wens naar de praktijk blijkt vaak lastiger te zijn dan gedacht. De Open WorkSpace is een unieke (net)werkomgeving waarmee Ricoh en haar partners laten zien en ervaren hoe u ‘anders werken en beter leven’ kunt verankeren in uw denken en organisatie. Hoe u technologische mogelijkheden maximaal kunt benutten, zonder de menselijke maat en duurzaamheid uit het oog te verliezen. Meteen al meer lezen over dit thema ‘anders werken en beter leven’? Bezoek dan WerkTrends!

Wilt u op de hoogte gehouden worden over alle ontwikkelingen rond de Open WorkSpace? Schrijf u dan in voor de Ricoh nieuwsbrief.

Ricoh Open WorkSpace

De Open WorkSpace op Ricoh Open: een levendige omgeving waar anders werken en beter leven samenkomen.

 

De Open WorkSpace wordt mede mogelijk gemaakt door:


ahrend       bos        Mapiq    LG     Avex      Fatboy  seats2meet  Social Dialog

Scala      Client ICT Groep     Logis P     Igepa     Nuance     Bruynzeel    Dutch IT Channel