06 - 14 juni 2020
Autotron 's-Hertogenbosch

06 - 14 juni 2020 | Autotron 's-Hertogenbosch

Nieuwe ster Tsitsipas komt naar Rosmalen

17 January, 14:58

Nadat eerder al Kiki Bertens haar deelname aan Libéma Open heeft bevestigd, is nu ook bekend dat Stefanos Tsitsipas in juni naar het gecombineerde WTA/ATP-toernooi in Rosmalen komt.

Toptalent Tsitsipas is hard op weg om een grote ster te worden. De 20-jarige Griek won vorig jaar de Next Gen ATP Finals in Milaan en is op dit moment de beste speler onder de 21 jaar. Zijn eerste titel won hij vorig jaar bij het ATP 250-toernooi van Stockholm. Bij het Masters 1000-toernooi van Toronto en het ATP 500-toernooi van Barcelona haalde hij vorig seizoen de eindstrijd. In beide finales wist Rafael Nadal hem af te stoppen.

Tsitsipas steeg in een jaar tijd maar liefst 76 plaatsen op de ranking en startte het nieuwe jaar als nummer 15 van de wereld. Vorig jaar reikte hij tot de kwartfinale van Libéma Open waarin Richard Gasquet hem wist af te stoppen.

Libéma Open wordt van 10 tot en met 16 juni gehouden op de grasbanen van het Autotron in Rosmalen. Gasquet en Aleksandra Krunic zijn de titelverdedigers in het enkelspel.

Kaarten voor Libéma Open zijn hier online te verkrijgen of telefonisch via 0900 – 1353.